Beestige wandelingen... want met twee is leuker dan alleen!

AAP vzw eindigt 2019 met een gloednieuw concept: Beestige Wandelingen! Trek er samen met je viervoeter op uit en ontdek overal de mooiste routes. Beestige Wandelingen zijn stuk voor stuk unieke wandelingen vol leuke opdrachten en weetjes. Ook wie geen huisdier heeft maar wél een groot hart voor dieren, geniet van deze ontspannende uitstapjes. Elke wandeling heeft dan ook een dierenthema.

Lees snel verder en ontdek de locatie van onze allereerste editie. Jouw exemplaar ligt al klaar!

De hondenwandelingen heruitgevonden

  • Een leuk uitje, zelfs in een stedelijke context
  • Beestige tips, weetjes en opdrachten
  • Nieuwe ontdekkingen, zelfs op een plek waar je al vaak bent geweest

Eerst wandelen, dan uitrusten

Even op adem komen na al die leuke opdrachten? Wij weten precies in welke horecazaken langs het parcours je welkom bent met je hond. Zoek naar onze AAP-sticker aan het raam of aan de deur. Stap dan binnen, leg je Beestige Wandelingen-exemplaar prominent op tafel en kijk wat er gebeurt. Wedden dat je hier nog eens terug zal komen?

Ook aan viervoeters die niet zo graag op café gaan, hebben we gedacht. Lees hier onze blog vol tips om op een aangename manier even te pauzeren met je hond.

Onze eerste Beestige Wandeling is in... Mechelen!

Ontdek Mechelen samen met je hond dankzij onze allereerste Beestige Wandeling: van AAP tot Zalm. Begint het al te kriebelen? Bemachtig dan nu jouw exemplaar:

En we zijn vertrokken!

Staan jij en je hond aan de start van een Beestige Wandeling? Gebruik dan zeker de hashtag die vermeld staat in jouw exemplaar. Zo kunnen wij jullie avontuur volgen én vinden nog meer baasjes de weg naar extra fun met hun huisdier.

Volg ons voor Beestige Wandelingen-updates

Benieuwd naar het parcours van onze volgende Beestige Wandelingen? Houd onze Facebook- en Instagrampagina dan goed in de gaten!


 

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP