AAI-team Antwerpen

Vrijwilligster Els De Smedt uit Antwerpen en haar hond Kyra vormen samen een AAI-team dat bewoners van woonzorgcentra fijne momenten bezorgt.

AAP haalt opdracht ihkv dierenbeleid Stad Antwerpen binnen

Een succesvol dierenbeleid voeren en goed omgaan met de uitdagingen die de mens-dierrelatie in een stad met zich meebrengt, is het resultaat van geƫngageerde mensen, een heldere visie en de nodige ervaring en expertise. Aan medewerkers met engagement en een duidelijke visie hebben ze bij Stad Antwerpen geen gebrek. Alleen de knowhow ontbrak. Een lacune die ze oplosten door samen te werken met, jawel, AAP vzw.

Project AAP+ te Antwerpen

In 2019 zoeken we ook in Antwerpen en haar districten (Antwerpen, Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk) senioren en huisdiereigenaars die willen deelnemen aan het AAP+ project.

AAPvzw is geselecteerd voor de Social Grow Sessions

Om de groeiende beweging van sociaal ondernemerschap te steunen, bundelen Johnson & Johnson bedrijven in de Benelux en de Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust de krachten met de Sociale InnovatieFabriek en Social Enterprise NL om sociale ondernemers te ondersteunen via drie meerdaagse workshops.

GVA – Senioren passen op een huisdier

Senioren die passen op huisdieren van drukbezette werknemers, AAP vzw rolt een proefperiode uit van dit project in West-Vlaanderen. Vindt u dit ook iets voor in Antwerpen? De 74-jarige Liliane uit Antwerpen ziet het alvast zitten om op cockerspaniƫl Maddox van buurvrouw Gerlinde te passen.