images

Wij hebben je nodig!

Nu meer dan ooit


AAP vzw zoekt mensen en bedrijven met een warm hart voor mens en dier

Na enkele maanden in zelfquarantaine weten we het wel zeker: eenzaamheid en isolement vallen ons erg zwaar. In onze kleine bubbels beseften we meer dan ooit hoeveel nood we hebben aan interactie met anderen, aan knuffels, aan gezelschap.

In woonzorgcentra en therapeutische centra zitten tienduizenden mensen al maandenlang alleen op hun kamer. Middelen zijn beperkt en het moreel staat er op een laag pitje.

Ook de AAI-teams van AAP vzw bleven voor gesloten deuren staan. Een AAI-team bestaat uit een huisdier en een opgeleide vrijwilliger die handen en pootjes in elkaar slaan om de bewoners van woonzorgcentra of therapeutische centra een fijne dag te bezorgen.

Nu de coronamaatregelen versoepeld worden, is het tijd voor een stevige doorstart: wij willen in 2021 100 AAI-teams uitsturen om onze senioren, volwassenen en kinderen in zorg- en therapeutische centra een hart onder de riem te steken.

Het kost 1.500 euro per jaar om één AAI-team op te leiden, bij te scholen, uit te sturen en op te volgen, goed voor minimaal 20 bezoeken aan een woonzorgcentrum of therapeutisch centrum in de buurt. Dat kunnen we alleen met jouw steun.

Help jij de inwoners van deze centra er weer bovenop met veilige bezoekjes van onze geliefde viervoeters? Alle bee(s)tjes helpen!

STEUN AAP VZW
Waarom doneren als bedrijf?

Wanneer je AAP vzw steunt, help je niet alleen om ons project verder uit te bouwen, het brengt ook enkele mooie voordelen mee voor jouw bedrijf. We sommen ze graag even voor je op:

 • Je vervult een concrete maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid. Dat is iets waar zowel je werknemers als prospectieve klanten naar opkijken.
 • Het levert sterke nieuwe PR-mogelijkheden op.
 • Een gift aan een erkende vzw is fiscaal voordelig. Wij bezorgen je een factuur voor je donatie.
 • Je als bedrijf inzetten voor een goed doel geeft je toegang tot een groot en nieuw netwerk.

Zet je schouders mee onder een relevant project dat meer dan ooit je hulp nodig heeft.

P.S.: ook als particulier kunnen we jouw hulp heel hard gebruiken. Draag je steentje bij via de knop hieronder.


Wij geven jullie graag iets terug

Jullie helpen ons en wij helpen jullie. Om jullie te bedanken voor jullie onontbeerlijke steun hebben we iets leuks voor jullie in petto. Afhankelijk van je donatie, krijg je van ons het volgende:

 • online communicatie, zo kan je communiceren over je bijdrage.
 • een pronkbox, met een bedankbrief, leuke gadgets en standaardberichten voor je sociale media en (interne) nieuwsbrieven. Fijn om mee uit te pakken!
 • de ultieme ontstresser voor je werknemers: een veilig bezoekje van een van onze AAI-teams. Het ultieme bedankje voor de zware afgelopen maanden.
 • een wervelende videoreportage voor je bedrijf.

Wie krijgt wat?

tot € 750 vanaf € 750 vanaf € 5.000 vanaf € 10.000

Communicatie

X X X

X

Pronkbox

X X

X

Bezoek AAI-team

X

X

Videoreportage

X

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTWVoor hen doen we het
 • “Het is een heftige periode geweest. Zowel voor de bewoners als voor mijn team. We zouden het fantastisch vinden als een AAI-team op regelmatige basis langs zou kunnen komen. Het brengt vrolijkheid binnen, een bron van plezier om de bewoners te zien genieten, en ook voor hen een moment van ontspanning om de huisdieren even te kunnen aaien of een spelletje te doen.”

  Thierry Severi
  Directeur van WZC 't Sand
 • Ik ben zelf actief geweest in de zorg en weet hoe groot de behoefte aan contact er is, zeker nu. Je ziet de mensen echt genieten wanneer mijn hond Utah en ik op bezoek komen. Demente bewoners die zelden iets zeggen, worden plots een ware spraakwaterval. Dat geeft me zoveel voldoening.

  Cindy & Utah
  AAI-team uit Zaventem
Voor elke 1.500 euro die we ophalen, schrijven we samen een nieuw succesverhaal. Een nieuw AAI-team, talloze gelukkige gezichten, en dat een heel jaar lang. Help jij ons mee op weg?

AAP