images

Wij hebben je nodig!

Nu meer dan ooit


AAP vzw zoekt mensen en bedrijven met een warm hart voor mens en dier

In woonzorgcentra en therapeutische centra ervaren duizenden bewoners dagelijks de uitdagingen van eenzaamheid en beperkte sociale interactie. Onze AAI-teams, die een huisdier en een getrainde vrijwilliger omvatten, hebben als missie om licht en vreugde te brengen in het leven van deze mensen.

Dit jaar is het ons doel om 100 AAI-teams te koppelen aan zorginstellingen die deze ondersteuning hard nodig hebben. Elk team zal minstens 20 keer per jaar een bezoek brengen om een positieve impact te maken op het welzijn van de bewoners.

De kosten om één AAI-team een jaar lang actief te houden bedragen €1.700. Hiervan vragen we een bijdrage van €500 per zorginstelling. Voor de overige €1.200 per team zoeken we naar financiële steun van sponsors en donateurs.

Jouw hulp kan een essentiële rol spelen in het continueren van deze waardevolle bezoeken. Wil je bijdragen aan het welzijn van onze ouderen en kwetsbare groepen door hen de vreugde van interactie met onze dierenvrienden te bieden?

STEUN AAP VZW
Waarom doneren als bedrijf?

Wanneer je AAP vzw steunt, help je niet alleen om ons project verder uit te bouwen, het brengt ook enkele mooie voordelen mee voor jouw bedrijf. We sommen ze graag even voor je op:

 • Je vervult een concrete maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid. Dat is iets waar zowel je werknemers als prospectieve klanten naar opkijken.
 • Het levert sterke nieuwe PR-mogelijkheden op.
 • Wij bezorgen je een bewijs voor je donatie.
 • Je als bedrijf inzetten voor een goed doel geeft je toegang tot een groot en nieuw netwerk.

Zet je schouders mee onder een relevant project dat meer dan ooit je hulp nodig heeft.

P.S.: Ook als particulier kun je ons enorm helpen. Elke bijdrage is waardevol en voor donaties verstrekken we een fiscaal attest. Draag je steentje bij via de knop hieronder.


Wij geven jullie graag iets terug

Jullie helpen ons en wij helpen jullie. Om jullie te bedanken voor jullie onontbeerlijke steun hebben we iets leuks voor jullie in petto. Afhankelijk van je donatie, krijg je van ons het volgende:

 • online communicatie, zo kan je communiceren over je bijdrage.
 • een pronkbox, met een bedankbrief, leuke gadgets en standaardberichten voor je sociale media en (interne) nieuwsbrieven. Fijn om mee uit te pakken!
 • de ultieme ontstresser voor je werknemers: een veilig bezoekje van een van onze AAI-teams. Het ultieme bedankje voor de zware afgelopen maanden.
 • een wervelende videoreportage voor je bedrijf.

Wie krijgt wat?

tot € 750 vanaf € 750 vanaf € 5.000 vanaf € 10.000

Communicatie

X X X

X

Pronkbox

X X

X

Bezoek AAI-team

X

X

Videoreportage

X

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTWVoor hen doen we het
 • “Het is een heftige periode geweest. Zowel voor de bewoners als voor mijn team. We zouden het fantastisch vinden als een AAI-team op regelmatige basis langs zou kunnen komen. Het brengt vrolijkheid binnen, een bron van plezier om de bewoners te zien genieten, en ook voor hen een moment van ontspanning om de huisdieren even te kunnen aaien of een spelletje te doen.”

  Thierry Severi
  Directeur van WZC 't Sand
 • Ik ben zelf actief geweest in de zorg en weet hoe groot de behoefte aan contact er is, zeker nu. Je ziet de mensen echt genieten wanneer mijn hond Utah en ik op bezoek komen. Demente bewoners die zelden iets zeggen, worden plots een ware spraakwaterval. Dat geeft me zoveel voldoening.

  Cindy & Utah
  AAI-team uit Zaventem
Voor elke 1.500 euro die we ophalen, schrijven we samen een nieuw succesverhaal. Een nieuw AAI-team, talloze gelukkige gezichten, en dat een heel jaar lang. Help jij ons mee op weg?

AAP