Help ons een dier het verschil te laten maken

Door lid te worden van AAPvzw voor 25€/jaar kunnen wij extra inzetten op de unieke mens/dier relatie.

Zo kunnen we groots dromen en inzetten op kleine dingen!

 

 

Lid worden

Wij gebruiken alle giften op een efficiënte manier, voor een maximale impact en transparantie. Het volgen van dit gedachtegoed houdt in dat onze leden, schenkers, vrijwilligers en personeelsleden minstens een keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.

giften

Steun ons

Giften zijn altijd welkom op het rekeningnummer BE45 7390 1568 4089. Dankzij jouw bijdrage kunnen we nog meer Plusbaasjes bereiken, onze AAI-teams opleiden, ouderen in een woonzorgcentrum verblijden met een beestig bezoekje of onze vrijwilligers in de watten leggen.

acties

registeer je actie

Wil je een actie organiseren ten voordele van AAPvzw? Wat leuk!

Breng ons zeker op de hoogte van je idee. We denken graag mee en bekijken of we misschien ergens mee kunnen helpen. En wie weet komen we wel meedoen!

Promotiemateriaal

Aanvragen

Wil je AAPvzw helpen met de bekendmaking van haar diensten?! Geweldig!

Geef aan wat je nodig hebt en wij sturen het jouw richting uit!

Vrijwilligerswerk

vacatures

Zet je je liever in als vrijwilliger? Laat het ons weten! We bekijken graag op welke plek jij kan schitteren. Kijk hier naar onze vacatures.

Ideeën

Contact

Ook voor feedback en ideeën staan we heel erg open. Heb je een tip over hoe we onze werking kunnen verbeteren? Weet je een goede locatie voor een uitje met onze Plusbaasjes? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Mijn bedrijf en AAP

contact

Wil je bedrijf graag investeren in een beestig project en mee inzetten op waardevolle contacten? Uiteraard is zo’n samenwerking maatwerk en willen we zeer graag met jou rond de tafel gaan zitten om alle mogelijkheden te bespreken.

Legaten en testamenten

info of vragen

Geef je liever niet bij leven, maar wil je liever schenken via je testament? Dat kan uiteraard ook. Graag bekijken we samen en geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Lees je op voorhand graag al wat meer? Op de website van testament.be vind je hierover alle informatie. Je kunt er ook de gids ‘Goed geregeld, goed gegeven’ bestellen.

Speciale gelegenheden

Steun ons

Vier je binnenkort een speciale gelegenheid en wil je dat moment extra betekenis geven? Je kunt aan je gasten een warme oproep doen om te schenken aan AAPvzw. Vermeld op je uitnodiging het rekeningnummer van AAPvzw BE45 7390 1568 4089 en een zelfgekozen mededeling. Als je ons op de hoogte brengt, kunnen we je een overzicht bezorgen van de gasten die een bijdrage stortten.