Bedankt voor je steun!

We verwelkomen graag je hulp. Want met jouw steun kunnen we ook in de toekomst het welzijn van mens en dier verhogen en het verschil blijven maken. Hieronder kun je een bedrag kiezen dat je wenst te schenken aan AAP vzw. Je kunt ook meerdere bedragen combineren.

AAP vzw zoekt mensen en bedrijven met een warm hart voor mens en dier

 

eigen bedrag
Steun AAP vzw met een donatie van uw keuze en profiteer van fiscale voordelen. Elke gift helpt ons om ons werk voort te zetten en vergroot uw impact op onze gemeenschap. Uw bijdrage komt in aanmerking voor een fiscaal attest, waardoor u een deel van uw donatie kunt terugvorderen. Samen maken we een verschil! https://donate.kbs-frb.be/actions/FFO-AnimalAssistedProjects?lang=nl_NL
€ 5.00
Beestige wandelingen editie Mechelen
Ontdek samen met je viervoeter het mooie Mechelen in dit praktische boekje.
€ 25.00
Bronzen brulAAP
Als Bronzen BrulAAP brul je mee voor onze organsiatie en ben je een rasechte ambassadeur.
€ 75.00
Gouden BrulAAP
Als Gouden BrulAAP brul je harder en geniet je van extra voordelen.
€ 100.00
Verlatingsangst | traject 1 - Preventie: een goede start
Dit traject is voor mensen die nog aan het aftellen zijn wanneer hun pup/adoptiehond naar huis komt, of voor baasjes van wie de honden nog niet vaak alleen hebben moeten zijn. Je wil de training goed aanpakken, zodat je je viervoeter met een gerust hart af en toe eens even alleen thuis kunt laten.
€ 175.00
Verlatingsangst | traject 2: Paniek op pootjes
Dit traject ontwikkelden we speciaal voor baasjes die al weten dat hun hond niet alleen kan zijn. Onder begeleiding van 2 gedragstherapeuten én een gedragsdierenarts zet je stappen in de juiste richting, zodat je hond steeds zelfstandiger wordt en langzaamaan beter alleen thuis kan blijven.
Nieuwsbrief