Plusbaasjes: zorgzame en gepassioneerde dierenliefhebbers

Een plusbaasje ...

  • is een dierenvriend die tijd heeft om overdag voor een oppashuisdier te zorgen
  • geniet voluit van het aangename gezelschap van een leuk huisdier uit de buurt
  • houdt van het verbindende effect van dieren
  • slaat graag een praatje met anderen
  • voelt zich thuis in een groep van mensen met een hart voor dieren

Herken jij je in deze omschrijving? Dan is plusbaasje worden echt iets voor jou!

Meer sociaal contact én een betere gezondheid

Als plusbaasje zorg je overdag voor een huisdier van iemand bij jou in de buurt die daar zelf geen tijd voor heeft. Zo’n oppashuisdier heeft een positief effect op je sociale leven én je gezondheid. Want het is niet alleen aangenaam gezelschap, maar ook het ideale wandelmaatje dat je meer doet bewegen en andere mensen laat ontmoeten.

In de watten leggen

Als plusbaasje leg jij je oppashuisdier in de watten. En op onze beurt verwennen wij jou graag met kleine attenties of leuke uitstapjes. AAP vzw trekt er regelmatig op uit met haar plusbaasjes en vrijwilligers. Een leuk extraatje, want die bijeenkomsten zijn altijd heel erg leerrijk en beestig gezellig.

Plusbaasje worden?

Heb je interesse om plusbaasje te worden? Super! Vul dan het onderstaande formulier in (klik op onderstaande knop "Ik wil plusbaasje worden") of bel ons om je als plusbaasje te registreren. We gaan meteen op zoek naar een huisdier in jouw buurt dat jij mag verzorgen.

Hebben we een huisdier gevonden? Dan spreek je eerst af met het baasje om te kijken of het klikt tussen jullie en om de praktische zaken te bespreken. Tijdens die ontmoeting maak je ook kennis met je oppashuisdier. Is er een match tussen jullie drie? Dan gieten we alle afspraken in een overeenkomst en kan het cozorgen beginnen!


 

 

Wil je meer informatie over het worden van een plusbaasje?

AAP