• Help mee en bezorg bewoners in woonzorgcentra een aaibaar moment.

Help mee en bezorg bewoners in woonzorgcentra een aaibaar moment.

[ 26-03-2021 ]

Aamaai wat een beestig project

AAP vzw zet zich dagelijks in om mens en dier samen te brengen. Zo brengen AAI-teams, bestaande uit een huisdier met opgeleide vrijwilliger, een bezoekje aan duizenden bewoners in woonzorgcentra in de regio Waasland.

Het resultaat? Beestig mooie momenten voor bewoners, personeel, familie en zelfs de buurt. Want viervoeters zorgen niet alleen voor gezelschap. Ze halen de bewoners ook uit hun kot waardoor ze makkelijker een babbeltje slaan met Jan en alleman.

Aamaai, 7 extra teams!

Al snel vond ook #Hart voor Waas (Streekfonds Oost-Vlaanderen) dat ons project een staartje moest krijgen. Dankzij hen zouden we zo eventjes 7 extra teams op pad kunnen sturen. 7 teams die een heel jaar langsgaan bij 7 extra woonzorgcentra en dus 7 keer zoveel geluk verspreiden. Die kans kunnen we niet laten liggen! Tenminste als we er tegen eind mei via crowdfunding in slagen om €5.830 in te zamelen. We hebben jouw donatie dan ook écht nodig!

Aahaa, belastingsvermidering?

Klopt! Elke gift van €40 geniet van een belastingvermindering van 45%. Zo kost een gift jou uiteindelijk slechts €22. Terwijl wij wel genieten van een verdubbeling van €80 dankzij #Een hart voor Waas.

Met onze grootse puppy eyes vragen we om mee je schouders onder ons project te zetten.

Doneer hier

Delen, delen, delen!

Een gift doen is natuurlijk de max, maar door onze actie te delen kan je nog meer betekenen. Zo help je onze boodschap verspreiden onder vrienden, familie, collega’s en buren. Hoe meer zielen, hoe meer deugd voor onze campagne. Zo halen we sneller ons doel van €5.830.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP