• Doe mee aan de Summer School - leer, speel en groei samen met je huisdier!

Doe mee aan de Summer School - leer, speel en groei samen met je huisdier!

[ 01-07-2024 ]

Wil jij deze zomer extra inzetten om de bijzondere band met je (plus)huisdier naar een volgend niveau te brengen? Bij de Summer School bieden we jou en je trouwe viervoeter een unieke kans om samen nieuwe vaardigheden te leren, plezier te hebben en jullie relatie te versterken.

Wat is de Summer School?

De Summer School is een interactieve online lessenreeks ontworpen voor (plus)baasjes en hun huisdieren. Onze reeks bestaat uit drie dynamische lessen die je op je eigen tempo kunt volgen. Elke les bevat zowel theoretische uitleg als praktische stappen, duidelijk uitgelegd in video’s. De onderwerpen zijn zorgvuldig geselecteerd om jullie samen uit te dagen en te laten groeien.

Wat kun je verwachten?

Lessen boordevol inhoud: Drie lessen van ongeveer 20 minuten:

 • Les 1: "Kom Hier" - Ook als er afleiding is. Leer je huisdier om betrouwbaar te komen wanneer je roept, zelfs in uitdagende situaties.
 • Les 2: "Even Wachten" - Zonder commando's. Ontdek hoe je je huisdier kunt laten wachten zonder constante commando's te geven.
 • Les 3: "Loop Door" - Zelfs bij afleiding. Train je huisdier om door te lopen, zelfs als er iets interessants in de buurt is.

Stap-voor-stap video’s: Elke les wordt ondersteund door een video waarin zowel theorie als praktijk helder wordt uitgelegd.

Professionele ondersteuning: Heel de zomer lang staat Joke, onze opperAAP én gediplomeerd gedragstherapeut voor huisdieren, klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.

Flexibel leren: Volg de lessen waar en wanneer het jou uitkomt. Perfect voor elk schema!

Klinkt goed, ik schrijf me in!

Waarom kiezen voor de Summer School?

Herken je de frustratie als je je hond roept, maar hij komt niet omdat er iets interessants is? Of wanneer je op een zonnige dag graag met je hond naar een terras gaat, maar rust vinden moeilijk is omdat je hond steeds reageert op voorbijgangers of andere honden? Misschien maak je wandelingen die niet altijd ontspannen zijn, omdat je hond op elke fietser of loper reageert, of naar de overkant wil rennen om te spelen met zijn vriendjes.

Bij de Summer School bieden we simpele tips en tricks om samen met je hond hieraan te werken. Hierdoor wordt het makkelijker en leuker om je hond mee te nemen, terwijl de frustraties verminderen.


Wat levert het op?

 • Versterk de band: Ontdek nieuwe manieren om met je huisdier te communiceren en samen te werken.
 • Leer samen: Ontwikkel vaardigheden die zowel jij als je huisdier ten goede komen.
 • Professionele begeleiding: Profiteer deze zomer van de expertise van Joke die je persoonlijk ondersteunt.
 • Plezier en groei: Combineer leren met plezier en zie hoe zowel jij als je huisdier groeien en genieten.


Hoe werkt het?

 • Schrijf je in: Meld je aan voor de Summer School en krijg druppelsgewijs toegang tot alle lessen.
 • Volg de lessen: Bekijk de video’s, leer de theorie en oefen samen de praktische stappen.
 • Stel je vragen: Maak gebruik van de professionele ondersteuning voor al je vragen en tips.
 • Geniet van de reis: Zie hoe jij en je (plus)huisdier samen sterker worden en geniet van de nieuwe vaardigheden die jullie leren.

Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe leuk leren samen kan zijn!


Schrijf je hier in!


Samen maken we van elke dag een avontuur. Doe mee met de Summer School en bouw een onvergetelijke band op met je huisdier!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP