• Online infosessie Aamaai 18/03/2021

Online infosessie Aamaai 18/03/2021

[ 02-03-2021 ]

Binnen het Aamaai - project nemen we dieren met een hoog knuffelgehalte mee naar woonzorg- of therapeutische centra. We leiden vrijwilligers en hun viervoeters op tot volleerde AAI-teams en sturen ze dan op pad om in hun vaste centrum voor plezier te zorgen. Zo brengen ze de bewoners vaak letterlijk in beweging en kunnen ze een prachtig effect hebben op de ontwikkeling en het mentale welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen.

Via onze infosessie gaan we dieper in op de taken die een AAI-team op zich neemt. Waarom een goede opleiding en opvolging zo belangrijk is. Waarom we dieren pas opleiden als ze mentaal volwassen zijn. En ook waarom we senior-dieren niet kunnen opnemen in het project.We bespreken waar AAP zich voor engageert voor, tijdens, maar ook na, de opleiding.Op deze manier krijg jij een goed beeld van hoe wij als organisatie werken. Anderzijds kan je dan voor jezelf bepalen of je hiervan gaat kwispelstaarten alvorens je verder gaat in het traject tot AAI-team.

Datum:
Donderdag 18 maart
Van 20 u tem 21u
Inschrijven kan via zoom.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP