• AAP vzw kan nu Fiscale Attesten uitreiken via samenwerking met Koning Boudewijnstichting

AAP vzw kan nu Fiscale Attesten uitreiken via samenwerking met Koning Boudewijnstichting

[ 16-04-2024 ]

AAP vzw is verheugd aan te kondigen dat we, dankzij een nieuwe samenwerking met de Koning Boudewijnstichting, vanaf heden fiscale attesten kunnen verstrekken aan onze donateurs. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inzet om onze impact te vergroten en onze missie verder te ondersteunen.

Donaties aan AAP vzw komen nu in aanmerking voor fiscale attesten, wat betekent dat onze donateurs een deel van hun giften kunnen aftrekken van hun belastbaar inkomen. Dit is een stimulans die het nog aantrekkelijker maakt voor zowel huidige als nieuwe donateurs om onze projecten te steunen, van dierenwelzijn en therapeutische interventies tot onderwijs en gemeenschapsontwikkeling.

De mogelijkheid om fiscale attesten uit te reiken, is een erkenning van ons voortdurende werk en de effectiviteit van onze programma's. We zijn enorm dankbaar voor de steun van de Koning Boudewijnstichting in deze en kijken uit naar de positieve impact die deze nieuwe faciliteit zal hebben op onze activiteiten.

Steun Nu: We nodigen al onze supporters uit om gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheid, die niet alleen voordelig is voor onze donateurs maar ook essentieel voor het voortzetten van ons werk. Elk bedrag helpt ons om nog meer te bereiken en de levens van zowel mensen als dieren te verbeteren.

Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen en tegelijkertijd kunt profiteren van fiscale voordelen, bezoek onze donatiepagina of neem direct contact met ons op. Samen kunnen we een wereld van verschil maken.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP