• Een hartverwarmend verhaal van verbondenheid bij Kadans

Een hartverwarmend verhaal van verbondenheid bij Kadans

[ 15-04-2024 ]

We hebben het genoegen bij AAP vzw om onze samenwerking met Nathalie Van Damme, werkzaam bij Kadans, in de spotlights te zetten. Bij Kadans geloven ze sterk in het bieden van stabiele huisvesting als basis voor het opbouwen van levens. Nathalie haar rol binnen Kadans omvat het begeleiden van mensen op individueel en groepsniveau, en het creëren van activiteiten die de bewoners samenbrengen en hun welzijn bevorderen.

Een van de meest gedenkwaardige activiteiten die Nathalie al heeft gehad bij Kadans is de samenwerking met AAP vzw. Zo zetten we aaibare honden met hun baasjes in duo in om mensen en zorginstellingen te ondersteunen. Hoewel Nathalie zelf stiekem altijd bang is geweest voor honden, opende deze samenwerking haar ogen voor de immense impact die deze dieren kunnen hebben op het leven van mensen en is ze nu ook graag bij de honden in de buurt.

Het is ontroerend om te zien hoe de aanwezigheid van Severine en haar hond Baloe een verandering toonde in het gedrag van de bewoners, die vaak moeite hebben met enthousiasme en vertrouwen in hun dagelijks leven. De honden brachten niet alleen plezier, maar creëerden ook kostbare momenten van verbinding en warmte tussen mensen die vaak met grote uitdagingen te maken hebben.

De interactie met Baloe bracht een gevoel van veiligheid en comfort bij de bewoners, en opende deuren voor momenten van ontspanning die anders misschien niet mogelijk zouden zijn geweest.

Nathalie is enorm dankbaar voor de samenwerking met AAP vzw en de mogelijkheid om te zien hoe honden levens kunnen veranderen. Het is een ervaring die ze nooit zal vergeten en die haar nog meer heeft doen geloven in de kracht van verbinding en zorg, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. 

Met AAP vzw kunnen we echt het verschil maken en hoop en vreugde brengen in het leven van anderen.

Help ons meer aaibare honden op te leiden!

Elke bijdrage maakt een verschil. Door te doneren help je ons om voor meer zorginstellingen een eigen aaibare hond op te leiden, wat een wereld van verschil maakt voor hun bewoners. Voor donaties vanaf €40 ontvang je bovendien een fiscaal attest, waardoor je een deel van je gift kunt terugkrijgen via je belastingaangifte.

Doneer nu
en maak direct impact. Jouw steun telt!

Let op: de foto van Baloe is genomen in een andere context om de privacy van de bewoners van Kadans te respecteren.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP