• Scholen dicht? AAP weet raad!

Scholen dicht? AAP weet raad!

[ 27-03-2021 ]

Nu de paasvakantie plots een weekje langer duurt, kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken om je kinderen op een leuke en leerzame manier te entertainen. Speciaal om alle ouders te steunen zetten we daarom de inschrijvingen van onze superleuke online lessen ‘Alles over honden!’ extra lang open.

In deze reeks van 5 lessen leren je kinderen alles wat ze altijd al wilden weten over honden: hoe werden honden onze beste vriend? Welke talenten hebben honden? Wat hebben ze nodig om gelukkig te zijn? Hoe kun je zien hoe ze zich voelen? En hoe benader je hen het best?

Elke les bestaat uit een korte video en een inspiratiebundel met toffe opdrachten om met dit beestige thema aan de slag te gaan. Perfect voor alle jonge dierenvrienden, maar ook voor kinderen die een beetje bang zijn en willen leren hoe je dan best reageert.

Voor leerkrachten is deze reeks trouwens ook een echte aanrader. Het kant-en-klare materiaal is ideaal voor een beestig tussendoortje of om de week mee af te sluiten. Bovendien hebben we alle eindtermen al voor je opgelijst. Handig toch?

Echt iets voor jouw kinderen of je klas? Schrijf je dan voor 18 april in via https://www.aapvzw.be/steun-ons-shop . Na betaling krijg je toegang tot de besloten facebookgroep met al het materiaal. Dit blijft voor jou beschikbaar, zodat je er ook in de toekomst mee aan de slag kunt blijven gaan. Veel plezier ermee!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP