• Beestige postkaarten

Beestige postkaarten

[ 25-04-2020 ]

Wil jij ook zo graag jouw mama vertellen dat je ze graag ziet? Jouw papa vertellen dat alles goed komt? Of je beste vriendin laten weten dat je er voor haar bent? Mis je ze ook zo? Met onze postkaarten stuur je beestige liefde en kwispelende vreugde de wereld in.

Voor jou zijn er verschillende postkaarten. Wat denk je van een glimlachende Whippet? Of een harige cavia? Deze speciaal voor jou in één pakketje gemaakt met 10 verschillende postkaarten voor 12,50 euro. We zouden je geen keuzestress willen geven ;-).

Aan jou de keuze naar wie je ze stuurt. Ken je een kattenfan? Of een hondenvriend? Stuur je de grappige kip naar je zotte nonkel? En de harige cavia naar je 'harige' vriend? Of stuur je stiekem de rat naar die ene vriendin die er bang van is? De keuze is hélémaal aan jou!

Wist je dat fotografe Maité Thijssen van Casting Tails deze foto’s maakte? Prachtig hè? Dat vonden wij ook! Deze foto’s en hartverwarmende of vrolijke quotes, een perfect match!

We hopen zoveel mogelijk beestige liefde de wereld in te sturen!

Aallez, doe jij mee? Bestel dan via onze 'steun ons' pagina

ps: en help zo AAP vzw want alle bee(s)tjes helpen!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP