• Kom jij onze AAP troepen versterken?

Kom jij onze AAP troepen versterken?

[ 24-03-2020 ]

Als sociaal project waar we mensen én dieren nauwer met elkaar willen verbinden, snappen we de nood van de COVID-19 maatregelen. Maar we vinden ze ook behoorlijk eng... Eng, omdat we weten dat mensen, die nu zo'n nood hebben aan contact, binnen moeten blijven. Onwerkelijk, omdat wij graag willen helpen, maar niet mogen. Spannend, omdat wij onze dienstverlening voorlopig moeten stoppen.

Maar bij AAP vzw overheersen eerder negatieve gevoelens niet lang. Want naast de rare gevoelens die vooral in het begin aanwezig waren, voelde we ook meteen de kracht. Kracht, voor de nood van de projecten die wij bij AAP faciliteren. Geloof, omdat we hier sterker uit komen. Motivatie, omdat we in deze tijden meer dan ooit samen kunnen werken aan onze gemeenschappelijke visie: we willen een meerwaarde creëren in onze samenleving door mensen en dieren nauwer met elkaar te verbinden.

Wil jij daarom onze AAP troepen mee versterken?

Misschien ga jij wel spontaan kwispelstaarten van de projecten van AAP vzw. En misschien is er voor jou wel wat extra tijd vrijgekomen in deze tijden. Wel, kom dan alsjeblieft (tijdelijk) onze AAP troepen versterken. Zo kunnen wij ons achter de schermen voorbereiden om, bij het eerste groen licht, als een sneltrein terug in actie te komen. En massaal in te zetten op het mooie, ongedwongen en nodige contact tussen mens én dier!

Uit wat moeten de AAP troepen bestaan?

We zouden deze vraag liever omdraaien, wat is jouw superkracht en hoe zou jij deze kunnen inzetten om AAP vzw als vrijwilliger te helpen? Heb jij een vlotte pen? Is monteren een eitje voor jou? Of ben jij in het dagelijkse leven op zoek naar efficiëntie in processen? Je kan het zo gek niet bedenken, maar bij AAP geloven we nu nog meer in de kracht van SAMENWERKEN. Dus we herhalen graag onze vraag: 'Met welke superkracht kan jij AAP vzw helpen?'

Uiteraard zitten we wel met enige beperkingen gezien het hele gebeuren. Zo moet het mogelijk zijn om ons vanop een afstand te ondersteunen. Maar deze ondersteuning zien wij heel breed. Misschien wil je wel eens een brainstorm houden over jouw inzichten. Maar daartegenover kan ook staan dat je de komende tijd constructief jouw it-brein ter beschikking wil stellen.

Dus, neem gewoon contact op! En als toch blijkt dat jouw aanbod niet helemaal is wat we nodig hebben, dan kunnen we toch al verder op de warmte die we voelen van velen die ons willen helpen.

Is er dan helemaal geen zicht op wat er echt nodig is?

Jawel, maar we hopen ook echt op jullie insteek - want zaken waar we nu (nog) niet aan denken, kunnen misschien wel waardevol zijn. Dus aarzel niet jouw ideeën in de groep te gooien als het hieronder niet beschreven staat.

Superkrachten waar we nood aan hebben:

  • Web Developer
  • Marketeer
  • Copywriter
  • Schrijver van succesverhalen
  • Graficus
  • Proces/business analist
  • Jouw superkracht?

We hebben ook nood aan vrijwilligers die graag bellen, mee mensen in contact brengen, events mee op poten zetten, etc. Deze mensen zien we eerder in een meer regelmatige ondersteuning op onze bureau te Linkeroever.

Wat na de maatregelen?

We begrijpen dat sommige mensen nu tijd hebben en kunnen ondersteunen, maar dat dit, indien het 'oude' leven terug van start gaat, ondersteunen moeilijk wordt. We hebben hier alle begrip voor en zijn gewoon ontzettend blij met de hulp die we kunnen krijgen.

Daarnaast zijn er misschien ook mensen die ons op regelmatige basis willen blijven helpen. Wel, dat kan natuurlijk ook en dat zouden we ook erg fijn vinden!

We hebben ook een bureau op Linkeroever die we graag op dinsdagen en donderdagen zouden willen bemannen. Mensen die zich 2 halve dagdelen per week willen inzetten, en graag de handen uit de mouwen willen steken op vlak van administratie en telefoneren. Laat maar van jullie horen!

Ik wil graag helpen, wat nu?

Neem contact met ons op en laat even weten wie je bent en welke superkracht je hebt. We spreken dan graag virtueel eens af om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen!

Ook bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP