• Lancering Podcast over huisdieren

Lancering Podcast over huisdieren

[ 18-05-2020 ]

Heb jij een huisdier? Of je ken je iemand die er heeft? Wat betekenen huisdieren voor jou? En wat beteken jij voor hen? Dit en zoveel meer ontdek je over 7 dagen in onze eigen, nieuwe podcast: Recht voor de rAAP.

Wist je dat podcasts steeds meer succes hebben? Mensen praten dan meestal over zichzelf of over hun bedrijf. Terwijl ze over huisdieren (bijna) niet spreken. Daarom willen wij onze kennis en die van anderen, met jou delen. Want je huisdier telt!

Lancering 'Recht voor de rAAP'

Denk jij dat je je huisdieren door en door kent? Maar wat als dit niet zo is? En je hen toch net iets meer kunt begrijpen? Dat is waarmee we je graag een handje helpen.

Met onze podcast 'Recht voor de rAAP' willen we graag een verschil maken. Als echte dierenvrienden willen we steeds meer bijleren over huisdieren. Daarom nodigen we elke aflevering een nieuwe gast uit. Via deze weg willen we je dan ook graag inspireren en de band met je huisdier(en) nog sterker maken.

Vanaf dinsdag 26 mei om 14u00 vind je onze Podcast op YouTube, Spotify en Apple Podcasts. Bij de lancering komen ineens 3 afleveringen online. Hier zijn Joni Delanoeije, Els Peeters, maar ook Kris De Ceulaer te gast.

Wist je dat Irismedia ons enorm geholpen heeft bij het maken van deze podcast? We zouden ze hier dan ook graag voor willen bedanken!

We hopen zoveel mogelijk beestige kennis de wereld in te sturen!

Aallez, luister jij mee?

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP