• Hohohoooo, Santa AAP is coming to town!

Hohohoooo, Santa AAP is coming to town!

[ 03-11-2022 ]

***Wegens beestig enthousiasme hebben we speciaal voor jullie de besteltermijn verlengd, en kun je het P(r)et Pakket van jouw keuze nog bestellen tot 10 december.***

Lieve mensen, zet je schrap! Santa AAP is onderweg! En hij heeft een verrassing! Nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje voor je viervoeter? Gevonden!

Het AAP P(r)et Pakket is hét ideale geschenk voor onder de boom. Een unieke doos vol leuks en lekkers voor je hond of kat, volledig in kerstthema, én aan huis geleverd.

Het unieke P(r)et Pakket van AAP komt in 2 geuren en kleuren, een doggy-pack en een kitty-box. Ook leuk om cadeau te geven aan het favoriete huisdier van al je vrienden en familie dus :)

Bestellen doe je op voorhand en kan nog tot en met 30 november. Begin december zorgen wij er dan voor dat alles netjes op tijd bij jou geraakt. 

Wees er als de kippen bij, want OP = OP!

KOM HIER MET DAT P(R)ET PAKKET

Wij zorgen voor leuke verrassingen en jij steunt onze organisatie, win-win!

En zo komen we samen weer een stapje dichter bij een betere wereld voor mens én dier. Als dat geen mooie kerstboodschap is ;-)

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP