• Word jij ook een BrulAAP?

Word jij ook een BrulAAP?

[ 02-08-2022 ]

Groot nieuws: AAP lanceert de BrulAAP!

Een gouden lidkaart voor gouden harten

Vanaf 1 september worden al onze vrijwilligers en fans rasechte BrulApen en genieten ze dankzij een gloednieuwe gouden BrulAAP-lidkaart van allerlei supertoffe voordelen. Als in: you scratch our back and we'll scratch yours ;)

Help ons helpen en word BrulAAP

Elke dag ervaren we de kracht van de interactie tussen mens en dier. Bijvoorbeeld met Tom en Wifi, die als AAI-team in een centrum voor kinderen met een beperking erin slaagden om contact te leggen met een jongen die heel moeilijk te motiveren is voor activiteiten en liefst in zijn digitale wereld blijft. Dankzij Wifi had hij plots wél zin om mee te doen en legde hij zijn gsm zelfs even aan de kant.

Word jij ook helemaal warm vanbinnen als je zulke verhalen hoort? En wil je ons helpen om nog meer impact te kunnen maken? Wil je deel uitmaken van de gezelligste apenbende van het land, genieten van allerlei voordelen én je favoriete organisatie steunen? Dat kan als Gouden BrulAAP of Bronzen BrulAAP!

De Gouden BrulAAP – voor echte AAP-fans

Als AAP-superfan deel je de hartverwarmende verhalen misschien al met iedereen die je tegenkomt. Bijvoorbeeld van Yvette en haar hondje Zorba, die assisteren bij de workshops op lagere scholen. Zorba weet met zijn rust en lieve blik zelfs de meest bange kindjes op hun gemak te stellen. Zo durven ze hem aan het einde zelfs eventjes te aaien, steeds een echt kippenvelmoment!

Wil je ons extra steunen om nog meer mooie momenten te creëren tussen mens en dier? Dan kun je ons een extra duwtje in de rug geven als Gouden BrulAAP.

Voor je Gouden BrulAAP-lidkaart betaal je 75 euro per jaar. Dankzij jouw bijdrage kunnen we bijvoorbeeld zorgen dat we ook baasjes die het financieel moeilijk hebben kunnen helpen. Ook investeren we in manieren om nog meer dierenvrienden te bereiken met wetenschappelijk onderbouwd advies, zodat baasjes en hun beestjes nog gelukkiger kunnen samenwonen.

Jouw steun helpt ons dus echt het verschil te maken!

Gouden Brulapen genieten van tal van voordelen bij diervriendelijke partners, speciaal voor jou zorgvuldig door ons geselecteerd:

    • Korting op het uitgebreide gamma dierenspeciaalzaak Zowizoo
    • Korting op de heerlijke dierenvoeding op maat van Just Russel

Ik word graag gouden BrulAAP


De Bronzen BrulAAP- meebrullen van de zijlijn

We vinden het geweldig dat je AAP steunt. Als Bronzen BrulAAP ben je een echte ambassadeur voor onze organisatie en laat je zo veel mogelijk mensen kennismaken met onze beestige projecten. We leggen je dan ook graag in de watten met deze toffe voordelen:

    • Je bent deel van de meest beestige community
    • Je bent als eerste op de hoogte van interessante acties, nieuwe events en updates van onze vzw
    • Je krijgt de kans om mee na te denken over de uitdagingen van AAP vzw, want je mening telt.

Voor al deze voordelen betaal je 25 euro per jaar. Je bijdrage gaat integraal naar onze werking: zo leiden we er bijvoorbeeld nieuwe AAI-teams mee op, die voor gezellige knuffelmomenten zorgen in woonzorg- en therapeutische centra. Of we investeren in de zoektocht naar plusbaasjes, zodat viervoeters kunnen genieten van extra wandelen (en de plusbaasjes van heerlijk kwispelend gezelschap!). Een mooi verhaal om mee te ondersteunen, toch?

Ik ben een rasechte bronzen BrulAAP


Overtuigd om mee impact te maken als BrulAAP? Geweldig! We beloven alvast om je rot te verwennen, net omdat we zo dankbaar zijn voor je steun.

Nog vragen over welk lidmaatschap best bij jou past? We staan klaar om ze allemaal te beantwoorden. Stuur ons maar een mailtje naar info@aapvzw.be of neem contact op via 03 8877221 of social media.


Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP