• Save the date!

Save the date!

[ 13-09-2023 ]

In oktober gaan we op pad en komen we naar jou. De AAP komt uit zijn kot en strijkt neer in Antwerpen, Mechelen én Leuven. Aan jou de keuze dus waar we elkaar het beste kunnen treffen. Save the date en hou social media goed in de gaten. Zo mis je geen enkele update!

1 oktober - AAP @ Mechelen

Kom op zondag 1 oktober naar Werelddierendag Mechelen in het Tivolipark. Tussen 12 en 17u verwelkomen we jou graag voor een heleboel beestige en aaibare activiteiten. Wij brengen alvast veggie hotdogs mee (gratis voor BrulApen) en zorgen voor originele hersenwerkjes voor je viervoeter.

Klik hier voor meer info

4 oktober - AAP @ Antwerpen

Naar aanleiding van Werelddierendag organiseert Stad Antwerpen een Beestige Week met verschillende activiteiten. Zo kun je ons op woensdag 4 oktober van 14u tot 18u terugvinden in Hondenschool HOBA in Deurne. Je kan er gratis deelnemen aan verschillende workshops en demo's en je honger stillen met een veggie hot dog (gratis voor BrulApen).

Klik hier voor meer info

16 oktober - AAP @ Leuven

Tijd voor de 2de editie van ons KnuffelKaffee! Dit keer strijken we neer in zaal 3Hoog. We stellen je met plezier voor aan onze vzw en vertellen je alles over ons mooie project Aallez. Baasjes en plusbaasjes, allen van harte welkom tussen 19u en 21u voor een fijne en vrijblijvende babbel. We voorzien een natje en een droogje en ook aaibare viervoeters zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer info

Hopelijk zien we elkaar binnenkort op één van deze beestige evenementen.

Leuk weetje: al deze events zijn gratis.
Breng gerust vrienden, kennissen, familie mee - iedere dierenvriend is welkom!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP