[ 25-07-2023 ]

2022 was een feestjaar: het jaar waarin AAP vzw 5 jaar bestond. Ons houten jubileum.

We waren ontzettend trots en blij om dit te vieren!

AAP vzw timmert al 5 jaar aan de weg om het welzijn van mens en dier te verhogen, simpelweg door hen samen te brengen.

Zo zijn er ook dit jaar weer een aantal nieuwe initiatieven ontstaan.

We lanceerden een online traject rond verlatingsangst, waarin we al onze expertise bundelen. Baasjes kunnen op hun eigen tempo met de tips en tools aan de slag om hun hond ontspannen alleen te leren zijn.

2022 was ook het jaar waarin je voor het eerst brulAAP kon worden. Met je jaarlijkse bijdrage zorg je mee voor onmiskenbare impact en als dank voor je steun verwennen we je rot met tal van voordelen. Wat een dankbaarheid voor 2022!

Naast ons vijfjarig bestaan en de mooie nieuwe initiatieven, was 2022 ook een heel pittig jaar. We namen afscheid van enkele collega’s, we eindigden het jaar met verlies, ...

In ons jaarverslag zal je lezen dat niets van dit alles ons echter van onze missie heeft weerhouden. We staan sterker dan ooit en we zorgen ervoor dat AAP elk jaar verder evolueert. We leren uit het verleden en nemen al deze lessen mee. Wat werkt niet? Wat werkt wel? Op die manier zullen we het in de toekomst steeds beter doen. 

In 2023 staan er uiteraard weer nieuwe projecten op de planning. Die zullen we met evenveel zorg en liefde omarmen als alle andere in de voorbije 5 jaar.

Blijf ons op de voet volgen en beleef vanop de eerste rij wat de toekomst voor AAP vzw allemaal in petto heeft!

Joke Decru
Directeur

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP