• September promo – Traject verlatingsangst met gratis Thundershirt!

September promo – Traject verlatingsangst met gratis Thundershirt!

[ 29-08-2023 ]

Merk je dat je hond het wat moeilijk heeft om ontspannen alleen te blijven? Of misschien heb je een nieuwe viervoeter in huis die je graag een goede basis wil geven om verlatingsangst te vermijden?

Onze trajecten rond verlatingsangst werden speciaal ontwikkeld om je hond stap voor stap rustig alleen te leren zijn. Voor pups en honden die nog niet lang alleen hoefden te blijven, is er het preventieve traject. Voor honden die duidelijk stress ervaren wanneer ze alleen thuis blijven, is er het traject ‘Paniek op Pootjes’, waarbij je persoonlijk op weg gezet en opgevolgd wordt.

Bovendien heb je in september de unieke kans om gratis een Thundershirt uit te testen. Het is een vest dat je met klittenband omdoet bij je hond (geen gefoefel met kop en pootjes) en dat een constant lichte druk op het lichaam uitoefent. Het ontspannende effect hiervan kan je hond helpen in stress-situaties, zoals wanneer ze alleen thuis moeten blijven.

Maar natuurlijk willen we dat zelf ook wel eens uittesten. Hier in onze kast liggen een aantal Thundershirts, klaar om weg te geven aan degenen die zich in september inschrijven voor een van onze trajecten rond verlatingsangst. Helemaal gratis, in ruil voor eerlijke feedback. Van een win-win gesproken! Wacht alleen niet te lang met inschrijven, want de voorraad is beperkt.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP