• 19 maart Antwerpse Vaderdag: 'Geef je (groot)vader een dierbare vriend cadeau!'

19 maart Antwerpse Vaderdag: 'Geef je (groot)vader een dierbare vriend cadeau!'

[ 15-03-2020 ]

Ben jij op zoek naar het liefste en beestigste Vaderdagcadeau? Vind een plusdier voor jouw vader!

Omdat het Antwerpse Vaderdag is, gaan wij (gratis en vrijblijvend) op zoek naar een leuk plusdier voor jouw (groot)vader. Doet hij graag lange wandelingen? Of past een rustig dier beter bij hem? Wij zoeken een match die perfect bij hem past.

Bart, vader en plusbaasje van Ouzoo, is alvast enthousiast: "AAP vzw heeft voor mij de deur open gezet voor meer beweging én sociaal contact dankzij de wandelingen met Ouzoo. Het is een hond met een hart van goud. Ik zou hem niet meer kunnen missen!"

Is jouw vader of grootvader ook dol op huisdieren, maar wil hij er zelf niet (meer) aan beginnen? Meld je hieronder dan vrijblijvend en kosteloos aan en wij sturen je meer info over het project Aallez. Ben je nadien nog steeds enthousiast, dan kan je je (groot)vader inschrijven. Wij nemen dan verder contact met hem op om zo een dierbare match op vier pootjes voor te stellen.

We hopen veel (groot)vaders uit Antwerpen* gelukkig te kunnen maken met een dierbare vriend!

Vul hieronder je gegevens in!

*Uiteraard willen wij de vaders en grootvaders uit Mechelen niet uitsluiten. Dus ook voor hen gaan we graag aan de slag om een dierbare vriend voor te stellen. Want iedereen krijgt toch graag een beestig cadeau, niet?


*** Belangrijk: wij zullen, gezien de corona-maatregelen, geen mensen fysiek laten afspreken. We kunnen wel bekijken wat de wensen en noden zijn van elke (groot)vader. Zo is er het leuke vooruitzicht op (terug) beestig gezelschap wanneer het jouw (groot)vader uit komt!***


Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP