• Onze missie: iedereen hondenvriend!

Onze missie: iedereen hondenvriend!

[ 01-02-2020 ]

Inderdaad, honden zijn supergeweldigformitastisch!

Maar nog niet iedereen weet goed hoe je het beste met honden omgaat. Wat doe je als je een hond wil aaien? Of hoe reageer je als je bang bent? Wat vinden honden leuk, en wat juist niet? In onze workshops Kwispels in de Klas komen we dat allemaal met veel plezier en mét een aaibare assistent - uitleggen. Maar eigenlijk willen we deze boodschap nog verder verspreiden. En daar hebben we jullie hulp voor nodig!

De workshop

Samen met onze aaibare assistenten komen we naar de klas. In een workshop van ongeveer 90’ leren we alles over honden: de knappe dingen die ze kunnen doen, alles wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn, en hoe je kunt zien hoe een hond zich voelt. In een veilige en ongedwongen setting oefenen we om op een fijne manier contact te maken met de hond, en hoe je ervoor zorgt dat een enge hond juist niet naar je toe komt.

De reservatie

Wil je ook graag een beestige workshop voor je klas? Per jaar plannen we 50 workshops in. Wees er dus snel bij, want de plaatsjes zijn gegeerd! Je kunt je inschrijven voor schooljaar 2020-2021 vanaf 1 februari tot 1 mei 2020.

Voor scholen uit stad Antwerpen zijn deze workshops gratis, andere scholen kunnen een offerte vragen. Wil je graag meerdere sessies aanvragen? Dan kun je dat alvast aangeven bij je inzending. Naargelang het aantal aanvragen maken wij een planning waarbij zo veel mogelijk scholen de kans krijgen om met ons aanbod kennis te maken. We bevestigen je workshop in juni.

Wil je extra kans maken op een plekje? Doe dan mee met onze uitdaging! De leukste inzendingen krijgen voorrang voor één workshop Kwispels in de Klas in onze planning voor schooljaar 2020-2021. Bovendien komen we bij de allerleukste inzending nog dit schooljaar langs voor een beestig feestje!

Meer info te verkrijgen bij laurie@aapvzw.be of via 03 887 72 21.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP