• Een doosje vol lekkers

Een doosje vol lekkers

[ 16-11-2020 ]

Je huisdier verwennen én je steentje bijdragen aan het goede doel? Dat zijn twee cadeaus in één klap! De corona box van Hupple bestaat uit smakelijke snoepjes voor je hond of kat, en per verkochte box gaat er 1 euro naar AAP vzw. 

Hupple en AAP vzw delen samen dezelfde passie, onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier.

Corona of niet, maar in de fabriek van Hupple blijft de productie verder draaien, maar om de dieren en hun baasjes een hart onder de riem te steken, bedachten de chef-koks van Hupple twee leuke boxen. “Het gaat om boxen die je overal mee naartoe kan nemen en dat is ideaal tijdens de wandeltochten die nu toch massaal ondernomen worden”, vertelt Manuel Goossens van Hupple. “In de boxen steken lekkere en gezonde beloningssnoepjes.”

Hupple koppelt het initiatief ook aan het goede doel - en daar zijn wij enorm dankbaar voor! Wie een box koopt, schenkt meteen 1 euro aan AAP vzw en het project Aamaai. “Met dit initiatief zetten de AAI-teams zich dagelijks in om mensen in woonzorg- en revalidatiecentra met huisdieren in contact te brengen om zo hun mentaal welzijn te bevorderen”, zegt Manuel. “In deze periode waarin veel mensen in een sociaal isolement zitten, kan het gezelschap van een huisdier een groot verschil maken. Met honden en katten zijn er geen beperkingen qua aantal nauwe contacten en kan je naar hartelust knuffelen. Dankzij het Aamaai-project kunnen verschillende AAI-teams dagelijks bezoeken afleggen aan verschillende woonzorg- of revalidatiecentra. Deze bezoekjes leveren prachtige, ontroerende momenten op: met blije gezichten, liefdevolle knuffels en veel aaikes.

Wil jij een box?

Een Coronabox kost slechts € 2,50 en is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten of via hupple.com.

Wist je trouwens dat Hupple écht op en top Belgisch is? De Chef Koeks zijn dagelijks in de weer te Brecht, Antwerpen.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP