• Friendraising: help jij 'ons' APENKOT aankleden?

Friendraising: help jij 'ons' APENKOT aankleden?

[ 15-11-2020 ]

Een droom die eindelijk in vervulling mag gaan: AAP vzw krijgt haar eigen bureauruimte. Het is een top-locatie, al zeggen we het zelf. 

Vanaf heden zijn we enkele dagen per week te vinden in woonzorgcentrum 't Zand op Linkeroever. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets, véél groen in de buurt en we mogen dagelijks genieten van het contact met de bewoners. Aan de overzijde is een dienstencentrum waar ze 's middags heerlijke maaltijden serveren. We moeten je niet uitleggen dat we met ons gat in de boter gevallen zijn.

Maar natuurlijk, met een mooie ruimte zijn we niets... We hadden er als team graag aan een bureau gezeten, een deftige stoel om ettelijke uren in te slijten, wat gezelligheid om anderen te ontvangen... Je hoort het al, we willen er ons eigen APENKOT van maken en daarom vragen we hulp!

Onze eigen middelen gebruiken we graag om plusbaasjes te matchen aan een fantastisch huisdier. Of om nog meer AAI-teams op te leiden die dan wekelijks bezoekjes kunnen brengen aan woonzorg- of therapeutische centra. En niet om ons apenkot aan te kleden. We investeren liever in anderen dan in onszelf...

Wil jij ons helpen?

Omdat een deftige bureau en stoel van onschatbare waarde zijn, en het veel leuker werken is in een gezellige ruimte, vragen we om steun. Steun in de vorm van een échte donatie. Zo kunnen wij tafels en stoelen aankopen, maar ook enkele spullen om dat kot op te vrolijken.

Wil jij een item van ons APENKOT aankopen? FANTASTISCH! Je maakt er het team, en vele anderen, blij mee. Want als wij ons werk met veel plezier kunnen doen, dan kunnen we nog meer impact maken.

Hoe helpen?

Via onze 'Steun ons' pagina hebben we enkele items die je kan aankopen voor ons: decoratie, een tafel of een stoel. Voel je dat je iets anders wil doen, feel free! 

Is steunen door middel van een échte donatie momenteel te moeilijk, help ons dan door deze boodschap te verspreiden onder jouw familie en vrienden. Ook dat helpt ons enorm verder.

Alvast een dikke oprechte merci!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP