• Beestige Buitenlessen voor hondenbaasjes

Beestige Buitenlessen voor hondenbaasjes

[ 24-08-2020 ]

In september organiseren we opnieuw Beestige Buitenlessen op twee toffe locaties in Antwerpen. Elke les draait rond een bepaald thema: hier komen, even wachten, of andere honden rustig leren passeren. Op voorhand krijg je al online uitleg en een beetje theorie, zodat je de dag zelf je vooral op je hond kunt focussen. Samen met een echte expert in diergedrag oefen je de stappen uit het trainingsplan op maat om je hond te leren wachten, andere honden te passeren of om pijlsnel ‘hier’ te komen. Natuurlijk gebeurt dit steeds met wetenschappelijk onderbouwde positieve trainingsmethodes, waarmee je de band met je hond versterkt. Ook krijg je tussendoor nog wat inspiratie mee om de dagelijkse wandelingen nóg leuker te maken. Na de les kun je bovendien al je prangende vragen stellen over de gekke trekjes van je viervoeter. Gegarandeerd een leuk en leerzaam moment voor jou en je hond!

Kan je er niet bij zijn? Dan zijn de online lessen iets voor jou!

Interesse? Neem een kijkje in onze agenda bij de tab 'Aahzo'

Let op: plaatsen voor de beestige buitenlesjes zijn beperkt om de interactie en de kwaliteit niet verloren te laten gaan.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP