• Joke Decru wordt directeur van AAP vzw

Joke Decru wordt directeur van AAP vzw

[ 25-07-2017 ]

AAP vzw ziet het levenslicht op 25 juli 2017.

Joke is door de leden van de vzw unaniem en met veel vertrouwen verkozen tot directeur en neemt zo het dagelijks bestuur van AAP op zich.

Als leden treden op:

De Dycker Sven, stafmedewerker economie MLSO

Voorzitter RvB

Vanuit zijn functie als stafmedewerker economie, volgt Sven dagelijks de economische ontwikkelingen binnen Vlaanderen en daarbuiten op en heeft hij kennis over de wetgeving en procedures die bij openbare aanbestedingen komen kijken.

Severeyns Christophe, coördinator operations/preventieadviseur Hunkemöller

Ondervoorzitter RvB

Christophe heeft in zijn hoedanigheid als preventieadviseur reeds meegewerkt aan projecten rond dieren. Daarnaast kan hij een objectieve visie en logistieke expertise bieden.

Thijssen Maité, zaakvoeder VOF Tails

Secretaris RvB

Al jaren actief als dierenfotograaf en zaakvoerder van Casting Tails, weet Maité wat er speelt bij baasjes in Antwerpen en hoe een succesvolle onderneming, opgebouwd rond dieren, gerund dient te worden.

Goossens Manuel, eigenaar GOOD !D (hupple)

In 2013 door ZakelijkNetwerk nog uitgeroepen tot creatief ondernemer van het jaar, bewijzend welke voeling Manuel heeft met de huisdierenmarkt en hoe producten aan de man te brengen.

Haverbeke Anouck, Dierenarts, PhD, Diplomate ECAWBM (BM)

Als gedragsdierenarts is Anouck heel begaan met de mens-dier relatie. Via onderzoek en de nodige relaties met kennisinstellingen (zo is ze bijvoorbeeld lid van de stuurgroep van Het Zorgbeest) werkt ze hard aan kennisopbouw en -verspreiding van de mens-dier relatie.

Smet Wim en Segers Liselotte, advocaten ALIS Advocaten

Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in burgerlijk- en handelsrecht. Via opgebouwde kennis en ervaring hebben zij en grote voeling met de wetgeving met betrekking tot vzw’s.

Van Gorp Dominique, project coördinator/taalcoach Stad Antwerpen

Dominique heeft in totaal meer dan zeven jaar als adviseur voor de Schepen van dierenwelzijn gewerkt. Hiermee heeft ze een uitgebreide kennis opgebouwd in de regelgeving rond dierenwelzijn in Antwerpen en een netwerk van allerhande organisaties binnen de Antwerpse stedelijke context.

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP