De voordelen voor een Plusbaasje:

  • Wel de lusten, maar niet de lasten van een huisdier
  • Met een wandelmaatje wordt bewegen nog leuker!
  • Regelmatige knuffelsessies
  • Als je met een hond op stap bent, maak je nóg makkelijker een praatje
  • Je bent uitgenodigd op de uitjes van AAP vzw en komt zo in contact met andere Plusbaasjes

Aallez

Via ons project Aallez brengen we huisdiereigenaren en 55-plussers met elkaar in contact om voor alle partijen een grote PLUS te creëren.

Deze 3 pijlers staan centraal:

  • 55-plussers krijgen meer gezelschap: enerzijds van een harig maatje, anderzijds door de leuke uitstapjes voor deze Plusbaasjes.
  • De dieren krijgen nog meer aandacht en verzorging.
  • De baasjes hebben een betrouwbare oppas

Een dikke PLUS voor iedereen!

 

Schrijf je nu in

Plusbaasjes (55-plussers met een hart voor dieren)

Als Plusbaasje kies je zelf wat je graag wil: trek je er graag met een viervoeter op uit? Of kijk je ernaar uit om een dier even bij jou te laten logeren?

Eerst maak je kennis met het baasje van een huisdier bij jou in de buurt om te voelen of het klikt. Samen spreek je dan af wat er het beste bij jullie situatie past: hoe vaak kunnen ze beroep op jou doen, mag het dier ook bij jou thuis verzorgd worden …  Wij zorgen voor een modelcontract, want goede afspraken maken goede vrienden.

Ken jij een 55-plusser die graag de aanwezigheid zou willen van een oppashuisdier? Wij sturen hem/haar graag een informatiepakket met een persoonlijk bericht van jou!

Baasjes

Werk je overdag en wil je graag dat iemand je hond uitlaat? Ga je op vakantie, maar blijven je katten, konijnen, vissen… lekker thuis? Of heb je om medische redenen ondersteuning nodig in de zorg voor je huisdier? In zulke situaties is het fijn als je kunt rekenen op iemand bij jou in de buurt!

In onze databank (in opbouw) kun je op zoek gaan naar 55-plussers die staan te popelen om jouw huisdier(en) te vertroetelen. Denk je het perfecte Plusbaasje gevonden te hebben? Schrijf je dan in en je krijgt de de contactgegevens, zodat jullie eens kennis kunnen maken. Als het klikt, spreken jullie samen alle praktische details af. Wij zorgen voor een modelcontract, zodat alles zeker goed geregeld is.

Dankzij jouw maandelijkse bijdrage worden de Plusbaasjes in de watten gelegd!

Beestjes

Natuurlijk is er voor dieren niets fijners dan nóg meer mensen die hen vertroetelen! Voor honden, katten of andere dieren die alleen thuis zijn tijdens de werkdag is het heerlijk als hun dag opgefleurd wordt met een wandeling of een bezoekje. Daarnaast vinden katten en andere huisdieren het altijd fijn om extra ‘personeel’ te hebben, zodat ze tijdens de vakantie gewoon in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Een dikke Plus dus!

Let wel: Aallez is geen professionele verzorgings- of uitlaatdienst.

Aallez, we gaan van start in antwerpen

In januari 2019 is de dienstverlening opgestart te Antwerpen dankzij steun vanuit de Stad Antwerpen maar ook de burgerbegroting. Op deze manier krijgen wij goed in de pootjes hoe we een optimale en professionele dienstverlening neer kunnen zetten alvorens de dienstverlening open te trekken naar andere steden en gemeenten. We zijn heel blij dat we na 3 maanden al meer dan 20 matchen hebben kunnen realiseren.

 

Inschrijven

Plusbaasjes

Je meldt je aan als geïnteresseerde op onze website en vult de infofiche in waarin je jezelf voorstelt. Heb je geen internet? Bel dan naar 03/887 72 21 en wij zorgen voor jouw inschrijving. Wij gaan dan voor jou op zoek naar een dier in je buurt dat je mag vertroetelen!

Voor je begint met de verzorging of wandelingen, maak je eerst kennis met de baasjes. Tijdens een eerste gesprek kunnen jullie voelen of het klikt en worden alle praktische afspraken genoteerd aan de hand van het modelcontract.

De registratie als Plusbaasje is gratis en we zorgen dat je verzekerd bent tijdens je wandelingen. Daarnaast staan we je graag met raad en daad bij als je met vragen zit. Ook leggen we je graag in de watten met uitjes of een kleine attentie!

Baasjes

Je meldt je aan op onze website. Vul de infofiche over jou en je dier in, zodat we weten wat je zoekt.

Na betaling van het inschrijvingsgeld van €75 starten wij de zoektocht naar een Plusbaasje in jouw buurt. Op basis van de info die je van ons krijgt, beslis je met wie je wilt kennismaken.

Als het klikt, kun je aan de hand van het modelcontract op papier zetten wat jullie afspreken over bijvoorbeeld de frequentie en de data. Zo lang je een beroep doet op je Plusbaasje, betaal je maandelijks €20.

Door het maandelijkse lidmaatschap draag je bij aan onze missie. Zo kunnen wij extra senioren koppelen en zorgen wij voor beestige verrassingen of uitjes voor hun inzet.

Ontdek ook

De projecten van AAP hebben één ding gemeen: we zetten in op mensen én dieren. Het contact met dieren kan zo veel moois teweegbrengen.

AAI

Onze AAI-teams bestaan uit opgeleide baasjes en hun hond(en) die het leuk vinden om ouderen een bezoekje te brengen. Daar doen ze samen met de bewoners een activiteit of maken ze tijd voor een knuffelsessie.

Meer info