• Stagiaire Julie kwam onze troepen verstreken

Stagiaire Julie kwam onze troepen verstreken

[ 12-06-2020 ]

Na elf beestige weken zit Julie haar stage erop. Ben jij ook benieuwd naar haar ervaring? Wil je ook stage lopen bij AAP vzw, maar weet je niet waar je je aan kan verwachten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom alles te weten over Julie haar beestige stageperiode.

Julie “Toen ik op de website van AAP vzw ging kijken begon ik spontaan te kwispelstaarten van de projecten. Hierdoor wist ik dat ik moest solliciteren, dus pakte ik mijn computer en begon te typen. Van het één kwam het ander en na elf weken stage, heb ik zeker geen spijt dat ik deze mooie kans gegrepen heb."DEF Video einde stage.mp4

Julie haar verwachtingen

Mijn verwachtingen aan het begin van mijn stageperiode waren anders dan ik had verwacht. Dit kwam omdat ik normaal gezien stage ging lopen in Thailand, maar door COVID-19 ben ik jammer genoeg in België moeten blijven.

Maar wat ben ik zo blij dat een vriendin mij de link van AAP vzw had gestuurd. De projecten AAP vzw maakten mij gelukkig , dus ik pakte mijn computer en begon mijn motivatiebrief te typen. En wat ik niet had verwacht gebeurde… ik kreeg de kans om stage te lopen!

En omdat het allemaal zo snel ging, had ik eerlijk gezegd niet veel verwachtingen en dacht ik bij mezelf dat ik wel ging zien hoe het er allemaal aan toe ging.

Waar ze helemaal gek op was

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om uit mijn comfort zone te stappen en taken te mogen doen die ik nog nooit had gedaan. Het liep niet altijd vlekkeloos, maar het team stond altijd klaar om mij feedback te geven en verder te helpen. Samen kwamen we altijd op een resultaat waar we tevreden over waren.

Maar ik ben vooral gek van het beestige team dat achter AAP vzw staat. Het is zeker en vast de moeite om ze te leren kennen, want één voor één zijn het geweldige personen met hun hart op de juiste plaats.

Waar ze AAP dankbaar voor is

Ik ben AAP vooral dankbaar dat ik uit mijn comfort zone moest stappen. Het was van moeten en niet van mogen. In het begin kwamen hier wat gemixte gevoelens bij kijken, maar hierdoor ben ik als persoon gegroeid en weet ik waar ik goed in ben en waar nog wat verbetering nodig is.

Waar Julie op terugkijkt

Als ik terugkijk op deze beestige elf weken, dan weet ik zelf niet goed waar ik moet beginnen. Het was een kleine rollercoaster met soms gemixte gevoelens en zelf wat angst.

Angst? Ja hoor, toch wel een beetje. Ik begon stage te lopen bij een organisatie waar ik één week op voorhand nog niks over wist, met mensen die ik nog nooit had ontmoet.

Achteraf bleek de angst voor niks nodig te zijn. Want ik ben in een geweldig team belandt en iedereen stond altijd klaar voor hulp en raad. Of zat je met iets anders en wou je dit even kwijt, was dit ook geen enkel probleem!

Dit allemaal en nog veel meer zorgde ervoor dat ik mij goed ontvangen voelde in de groep en er iedere dag terug helemaal tegen aanging. Want dat moet toch lukken, dacht ik dan.

Het waren elf beestige weken, waar ik veel over mijzelf heb bijgeleerd en waar ik altijd met veel plezier op zal terugkijken!

Dit geeft Julie AAP graag mee

Ik zou heel het team nog willen meegeven dat ze zeker moeten verder doen hoe ze nu bezig zijn. Het is een prachtige organisatie!

Hou zeker de organisatie in het oog, want op een dag gaan ze heel Vlaanderen veroveren. Geloof mij maar.

Als laatste zou ik nog willen meegeven dat ik hoop dat onze wegen zullen kruisen en dat ze mij altijd mogen vragen voor een helpende hand.

Ook jij kan misschien de AAP troepen verstreken

Ga jij ook spontaan kwispelstaarten van de projecten van AAP vzw? Zoek je een stageplaats? Of wil je graag als vrijwilliger een handje bijsteken?

Samen kunnen we massaal inzetten op het mooie, ongedwongen en nodige contact tussen mens én dier!

Vertel AAP vzw wat jouw superkracht is en hoe jij deze kan inzetten om te helpen? Heb jij misschien een vlotte pen? Of oog voor detail? Heeft sociale media geen geheimen voor jou?

Neem contact met ons op en laat even weten wie je bent en welke superkracht je hebt. We spreken dan graag eens af om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen!

Ook bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen.


Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP