• Stagiaire Eline: creatief, vlot en altijd in voor een uitdaging.

Stagiaire Eline: creatief, vlot en altijd in voor een uitdaging.

[ 19-06-2020 ]

Zoek je een stageplaats? En wil je graag je stage doen bij AAP? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe jij als stagiair(e) ons team zou versterken? Ontdek dan zeker de ervaring van marketing studente Eline van de Karel de Grote-Hogeschool.

Creatief, vlot en altijd in voor een uitdaging

Wist je dat Eline graag creatief bezig is? Zo zijn copywriting en sociale media een paar van haar favoriete bezigheden. Niet alleen van content marketing, maar ook van digitale marketing gaat haar hartje sneller slaan. En toen ze vroeg om stage te doen bij AAP, zeiden wij natuurlijk geen nee.

Eline hielp ons o.a. bij:

  • de lancering van de podcast en het schrijven van de shownotes
  • de communicatie van AAP
  • het onderhouden van sociale media en het maken van content
  • het ontwerpen van de postkaarten
  • het schrijven van nieuwsbrieven en –berichten
  • de content van de website

Ben je nog aan het twijfelen om je stage te doen bij AAP? Kijk niet eerst de kat uit de boom en ga er gewoon voor! Je komt in een fantastisch team terecht. Daarnaast willen ze je maar wat graag nieuwe dingen bijleren. Ze staan altijd voor je klaar en je voelt je ook echt “part of the team”. Heb je een origineel of leuk idee? Dan staan ze er zeker en vast voor open. Wat is hun doel? Jij leert van hen en zij van jou. Ik ben echt met mijn gat in de boter gevallen’, aldus Eline.

Heb jij ook zo een vlotte pen? En ben je zoals Eline graag creatief bezig? Of organiseer je graag events? En wil je jouw inzichten of ideeën delen? Dan ben je bij AAP zeker op de juiste plaats.

Gaat jouw hartje ook sneller slaan van onze projecten? En wil je graag ons beestig team vervoegen? Heb je een vraag? Of wil je gewoon graag meer weten?

Sta dan niet voor AAP en contacteer ons via info@aapvzw.be

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP