• Social Grow Sessions

Social Grow Sessions

[ 17-09-2018 ]

AAP vzw mag deelnemen aan de derde editie van de Social Grow Sessions, een reeks workshops voor sociale ondernemers uit België en Nederland waarmee ze hun ‘social businessplan’ verder vormgeven.

Om de groeiende beweging van sociaal ondernemerschap te steunen, bundelen de Johnson & Johnson bedrijven in de Benelux en de Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust de krachten met de Sociale InnovatieFabriek en Social Enterprise NL. Samen organiseren zij de Social Grow Sessions, een dynamisch, interactief begeleidingstraject voor (startende) sociale ondernemers en social profit-organisaties die sociale impact willen koppelen aan financiële gezondheid. Tijdens drie meerdaagse sessies krijgt het social businessplan van de kandidaten meer vorm en worden alle mogelijke groeikansen van het concept bekeken. De unieke mix van Nederlandse en Belgische specialisten én een aanvullend mentorship-programma vanuit Janssen en Johnson & Johnson maakt de Social Grow Sessions tot een onmisbare ervaring voor al wie sociaal ondernemend is.Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP