• Podcast 'Recht voor de rAAP'

Podcast 'Recht voor de rAAP'

[ 26-05-2020 ]

Heb jij een huisdier? Of ken je iemand die er één heeft? Wat is er zo fantastisch aan hen? Hoe denken ze? Wat beteken je als baasje voor je huisdier? Je komt het allemaal te weten in onze podcast ‘Recht voor de rAAP’.

Ken je dat gevoel? Je vindt overal informatie over huisdieren, maar wat is nu de waarheid? Zie je als het ware door de bomen het bos niet meer? Daar brengen wij dan graag verandering in met onze podcast. Hier ontdek je welke informatie echt waar is en welke toch fabels zijn.

Hoe doen we dit? Elke aflevering heb ik een nieuwe expert te gast die jou en mij iets meer vertelt over hun vakgebied. Hiermee willen we je inspireren en de band met je huisdier nóg sterker maken.

Leer je huisdier anders kennen

Je vindt onze podcast op Spotify, YouTube en Apple Podcasts. In de eerste 2 afleveringen ontdek je wat er zo fascinerend is aan honden en wat er boeiend is aan katten. In de 3de aflevering leer je dan weer meer over osteopathie bij dieren.

Wist je dat honden net zoals jij en ik zijn? Zij hebben ook nood aan iemand die hen steun en veiligheid geeft en waarop ze kunnen terugvallen. Kortom, iemand die hen warmte en liefde geeft. Zo gaat je hond volledig zichzelf zijn en helemaal openbloeien. Joni Delanoeije vertelt je dit en nog veel meer over je beestig lieve kameraad in de 1ste aflevering van 'Recht voor de rAAP'.

Wil je graag meer leren over de tijgers in je leven? Wist je bijvoorbeeld dat katten 40x beter ruiken dan wij? Dat ze echte stresskippen zijn? En ze zijn ook niet echt een gemakkelijk huisdier... Dit en nog veel meer ontdek je in de 2de aflevering van 'Recht voor de rAAP'.

Heb jij een senior huisdier dat problemen heeft zoals manken, niet meer kunnen springen,…? Dan ga je best eens naar een dierenosteopaat. Zij helpen je huisdier terug ‘in evenwicht brengen’. Ontdek meer over osteopathie voor dieren en wanneer je er best naartoe gaat in de 3de aflevering van 'Recht voor de rAAP' met Kris De Ceulaer.

Wist je dat Irismedia ons enorm geholpen heeft bij het maken van deze podcast? We zouden ze hier dan ook graag voor willen bedanken!

We hopen zoveel mogelijk beestige kennis de wereld in te sturen!

Aallez, luister jij mee?

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP