• Oh wat zijn we blij – weer een partner of 3 erbij!

Oh wat zijn we blij – weer een partner of 3 erbij!

[ 23-08-2022 ]


Nog niet zo heel lang geleden lanceerden we onze gloednieuwe BrulApen-campagne, een unieke lidkaart met voordelen om U tegen te zeggen. Vanaf 1 september kunnen Gouden BrulApen genieten van tal van voordelen, vriendelijk aangeboden door onze Beestige Partners.

En zeg niet zomaar Partner tegen onze Partners. Wij bij AAP hebben speciaal voor onze BrulAApjes een fijne selectie gemaakt van bedrijven groot en klein, waarvan we overtuigd zijn dat ze dezelfde waarden en normen delen als wij en met het hart voor dieren op de juiste plaats.

Ever since dikt het lijstje van Beestige Partners mooi aan en vandaag stellen we ze met trots aan jullie voor!

Zowizoo

Kleine kans dat je Dierenspeciaalzaak Zowizoo uit Kontich nog niet kent. Zij zorgen iedere dag opnieuw voor professioneel en persoonlijk advies op maat van je hond, kat, vis, vogel of knaagdiertje. Onze BrulApen genieten zomaar even van 10% korting op hun aankopen in de winkel! *Roooaaar*

www.zowizoo.be

PurrFect Design

Nog zo’n toppertje! PurrFect Design uit Antwerpen is er voor de Moderne Kat en Hond. Ze bieden functionele en kwalitatieve artikelen die tevens mooi te integreren zijn in je interieur. Zo tof! PurrFect Design biedt 10% korting op alle Tre Ponti-tuigen en maakt onze BrulApen met plezier lid van de Kattenhengelclub, gratis!

www.purrfectdesign.be

Just Russel

Meet Just Russel uit Deinze. Zij maken op basis van ras, leeftijd, gezondheid en gewicht honden- en kattenvoeding op maat én leveren het aan huis. Lekker makkelijk voor jou en natuurlijk beter voor je huisdier! Bij Just Russel krijgen onze BrulApen 30% korting op hun eerste online aankoop, da’s nie niks, hé?

www.justrussel.com

WOEF

WOEF kennen jullie wel. WOEF is jouw maandelijkse brok hondenplezier. Het oudste maandblad van België en sinds 1964 hét magazine voor de hondenliefhebber, een behoorlijke referentie dus. WOEF biedt aan onze leden een heuse korting van 25% op het 1 én 2 jaar abonnement! Daar beginnen onze staartjes spontaan van te kwispelen.

www.woef.be

Noen

Ah, dé Noen in Mechelen, dé place-to-be voor een aangename stop tijdens je Beestige Wandeling. Noen is een ontbijt- en lunchbar waar je terecht kan voor eerlijk en zelfgemaakt eten en drinken en dat in een gezellig en even zelfgemaakt interieur. Vlei je neer bij Noen en geniet samen met je viervoeter van een non-alcoholisch drankje naar keuze, vriendelijk aangeboden bij aankoop van een andere consumptie.

www.denoen.be

Milocakes

Milocakes staat voor hondenpatisserie. En OMG, je kan het zo gek niet bedenken! Taarten, koekjes, cupcakes, donuts, per thema en op maat, you name it! Iets te vieren, BrulAAP? Dan hoef je niet meer te twijfelen, bij Milocakes geniet je van 15% korting op de aankoop van alle verjaardagstaarten. Hip hip hip, hoeraaaa!

www.milocakes.be


Savonke

Oh, Savonke, gij zijt zo zacht voor mijn vacht! Savonke staat voor handgemaakte en natuurlijke cosmetica en lanceerde recent de allereerste shampoo bar voor honden! Helemaal vegan, hand made én zero waste! En dat kunnen wij vanuit AAP alleen maar toebrullen. Via de webshop geniet je als rasechte BrulAAP van 10% korting.

www.savonke.be

Robuust

En dan is er nog Robuust! Dé verpakkingsvrijewinkel van Antwerpen. Hier vind je lokale en biologische producten in bulk waardoor je steeds de juiste hoeveelheden kunt kopen én onnodige plastic verpakkingen vermijdt. Robuust gunt alle BrulApen 10% korting op hun aankopen in de winkel.

www.berobuust.be

Nog geen BrulAAP, maar ondertussen wel overtuigd geraakt? Maak je vandaag nog lid van de grootste Apenbende van het land en geniet meteen mee van alle verwennerij die AAP te bieden heeft. Dankzij jouw steun kunnen wij dan weer verder aan de slag om nog meer Baasjes en Beestjes gelukkig te maken en met het nodige dierenplezier impact te maken op het welzijn van mens en dier. Want dat is waar wij bij AAP voor staan en dat is waar wij voor gaan met die banaan.

Heb jij ook een offer-you-can’t-refuse voor onze BrulApen en wil je ook Beestige Partner worden? Laat dan ook maar lekker van je horen en stuur gerust een mailtje naar info@aapvzw.be of geef even een belletje op 03/887.72.21

Dag lieve Aapjes, tot in den draai!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP