• Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2019

[ 25-07-2020 ]

Een kwispelende staart, een glimlach van oor tot oor, niets is mooier dan de band tussen mens en dier. Dat is dan ook exact waar Animal Assisted Projects, beter bekend als AAP vzw zich elke dag opnieuw voor inzet: welzijnsverhoging door een positieve mens-dierrelatie.

We namen het afgelopen jaar 11 extra enthousiaste AAI-teams mee naar woonzorg- of therapeutische centra om bewoners een fijne dag te bezorgen vol natte neuzen en lieve snoeten. We gingen actief op zoek naar 55-plussers die voor een huisdier uit de buurt wilden zorgen wanneer het baasje niet thuis is. We gaven workshops om onze expertise te delen met iedereen met een hart voor dieren.

Daarbuiten investeerden we niet alleen in anderen, maar ook in onze eigen organisatie. We werkten samen met marketingpartners die AAP online mee verder op de kaart zetten, we schoolden onszelf bij om onze status van ‘expert in de mens-dierrelatie’ nog meer waar te maken, en we breidden ons team uit.

Kortom, we hebben niet stilgezeten, zoals een enthousiaste viervoeter dat ook niet doet. Elke tegenslag die we hadden zetten we om in een oplossing. En telkens we hierin slaagden, beseften we opnieuw: dit is waarom we het doen. En waarom we het gaan blijven doen. We zien de toekomst niet gewoon groot, maar Deense-Dog-groot. Maar voor we verder werken aan die toekomst vol grote plannen, blikken we even terug op ons afgelopen jaar. AAP in 2019.

In dit jaarverslag nemen we je graag mee langs ons parcours van 2019, een jaar met veel groei en ludieke acties voor AAP. Wij zijn er alvast erg trots op.

Veel liefs,

Joke

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP