• In Mechelen kan je beestig wandelen!

In Mechelen kan je beestig wandelen!

[ 15-11-2019 ]

Samen met Visit Mechelen heeft AAP vzw haar eerste beestige wandeling in het leven geroepen. Een unieke wandeling voor honden en hun baasjes, vol leuke opdrachten en weetjes door heen het bruisende Mechelen. Want wij weten nu dat Mechelen een stad is waar honden meer dan welkom zijn.

Via deze wandeling willen we baasjes laten weten dat het leuk kan zijn om er met jouw viervoeter op uit te trekken, zelfs in een stedelijke context. We reiken je door middel van een uitgestippelde wandeling beestige weetjes en beestige tips aan.

Een vleugje cultuur gemixt met een hond- en kindvriendelijk parcours, staan garant voor een leuk uitje in Mechelen. De wandeling is 2,5 km en duurt ongeveer een uurtje. De kinderwagen meenemen is geen enkel probleem. Nergens op het parcours zal je voor verassingen komen te staan.

De wandeling zal voor 5 euro te koop zijn bij Visit Mechelen, Vleeshouwersstraat 6, uiteraard in Mechelen (voor de slimmerikken onder ons). De opbrengst gaat volledig naar AAP vzw ihkv de Warmste Week 2019.

Voor degene die graag de wandeling met een gids doen, dit kan! Enkel een wandeling met stadsgids inboeken en jullie zijn vertrokken. Hou wel even rekening met het feit dat het niet al te beestig wordt voor de gids. Dus hou zeker dat de honden die mee zijn, elkaar goed kennen.

Wel hopen we stiekem op een groots succes van de beestige wandeling in Mechelen waardoor de wandeling ook na de warmste week gewoon een vast onderdeel blijft van het aanbod.

En als jij gaat wandelen, laat ons zeker weten wat je er van vond!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP