• Help AAP aan 1.000 euro

Help AAP aan 1.000 euro

[ 02-12-2019 ]

Graag lichten wij jullie toe wat AAP met 1.000 euro zou doen.

Met 1.000 euro kunnen we onze AAI-teams uitrusten met een inspiratiekoffer. En dat zou superformidabel zijn. Zo kunnen zij nog meer differentieren binnen hun bezoekjes waardoor het nog leuker zal worden.

Zo zijn Sushi en Mila de sterren in Armonea Spanjeberg maar natuurlijk kan niet iedereen tegelijkertijd met deze twee lieverds bezig zijn. Door een persoonlijk boekje dat uit de inspiratiekoffer komt, kunnen een deel van de bewoners in het boekje kijken en een ander deel lekker knuffelen.

Daarentegen hebben sommige mensen juist wat meer tijd nodig om in de activiteit te komen. Door bijvoorbeeld een kussen uit de inspiratiekoffer te halen en alvast op de schoot te leggen, kunnen we mensen hun zintuigen prikkelen. En als we ook wat lavendel in het kussen steken, zal AAI-kat Jase ook ontzettend blij zijn.

Leeshond Jelke haar inspiratiekoffer zal vol letters en cijfers zitten. Zo kunnen er spelletjes gespeeld worden met woorden en zinnen. En laat dat af en toe eens een welgekomen oefening zijn in de leesklas.

Zo zie je dat 1.000 euro voor onze AAI-teams heel wat teweeg kan brengen.

Help deze 1.000 euro bij elkaar te zamelen door je stem uit te brengen bij het Torfsfonds. Dit kan nog tot 10 december.

Alvast een dikke merci van al onze AAI-teams!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP