• Een aaibare collega voor jouw team

Een aaibare collega voor jouw team

[ 24-06-2022 ]

Een aaibare collega voor jouw team

Met een gloednieuw project biedt AAP vzw je voortaan nog meer mogelijkheden om te connecteren met dieren. Onder de noemer Kantoorhonden zoeken we een passende hond om jouw werkvloer op te leuken en je team sterker te maken.

Een project met stevige fundamenten
Je weet ongetwijfeld dat we geen projecten op losse schroeven opzetten. Voor Kantoorhonden slaan we de handen in elkaar met onderzoekers van KU Leuven. Zo weten we precies welke voordelen jij als ondernemer hebt en anticiperen we op mogelijke valkuilen. In elke fase van je samenwerking met AAP en KU Leuven.

Je team boosten met een schattige viervoeter
Een hond op kantoor is veel meer dan een portie schattigheid. De voordelen voor je medewerkers en hun prestaties zijn al meermaals bewezen. De sfeer kan erop vooruit gaan, én je krijgt mogelijk ook:
• een hechter team, dat beter samenwerkt
• minder stress en meer creativiteit
• productievere medewerkers

Waardevolle inzichten vanop jouw werkvloer
Ook jouw bedrijf stimuleert de kruisbestuiving tussen de operationele expertise van AAP vzw en de wetenschappelijke aanpak van KU Leuven. Op regelmatige basis analyseren we je ervaring en de beleving van je medewerkers. Jouw feedback levert ons nieuwe kennis op. Zo finetunen we samen ons concept en de meerwaarde voor jou.

Klaar voor de nieuwste aanvulling van je team? Check www.kantoorhonden.be

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP