• Waarom je als baasje een eenmalige gift doet van 75 euro

Waarom je als baasje een eenmalige gift doet van 75 euro

[ 08-04-2020 ]

Heb jij een huisdier dat vaak alleen zit als je gaat werken? Zoek je een oppas voor je hond of kat? En wil je je huisdier met een gerust gevoel bij iemand achterlaten? Ga dan op zoek naar een plusbaasje! Hier koppelen we je huisdier aan een zorgzame persoon uit jouw buurt. Om jouw ideale match te vinden, moet je eerst een gift doen.

Wat is project Aallez?

AAP brengt jouw huisdier in contact met een plusbaasje uit je buurt. Wat is een plusbaasje? Een plusbaasje is een 55-plusser die jouw huisdier in de watten legt en voor hem zorgt als jij er niet bent. Wist je dat zowel je hond als kat een plusdier kan zijn?

Zo zegt baasje Lien: ‘Ik vind het fijn dat jullie een publiek aanspreken die hier echt iets uithalen. Je helpt niet alleen je huisdier, maar ook iemand van 55+.’

Op basis van jouw noden koppelen we je huisdier aan een zorgzaam én betrouwbaar plusbaasje. Het is dus op maat van wat jij vraagt. Wist je dat we vorig jaar in 2019 zelfs 86 matches hadden?

Waarom betaal je 75 euro?

Ik hoor je al denken: ‘waarom moet ik eerst betalen voor je een plusbaasje zoekt?’ en ‘waarom 75 euro?’

Na deze gift beloven wij jou om een plusbaasje te zoeken. En je steunt ook ineens onze werking. Zo help jij AAP om nog meer mensen en dieren samen te brengen én gelukkig te maken. Daarnaast help jij ons mee bouwen aan o.a. onze bekendheid. Een gelukkig huisdier? Daar doe je het toch voor, niet?

Baasje Yentl beaamt dit: ‘Ik zou anderen willen meegeven om de sprong gewoon te wagen. Het is echt een heel mooi project. Ik vind het fijn om te weten dat we hen ook helpen. Dat ook wij ons steentje hebben bijgedragen. Daarom heb ik de 75 euro direct betaald. Spijtig dat het nog zo ongekend is. Als ik naar de hondenweide ga, vertel ik andere baasjes over dit project. Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord en vinden het even fantastisch als ik.’

Wist je dat we van dit bedrag ook 13 euro BTW afgeven? Ja Vadertje Staat wil ook wat. Maar met deze overige 61 euro help je jezelf en maak je ook anderen gelukkig.

Je steunt eenmalig een goed doel

Deze gift van 75 euro doe je dus maar één keer. Daarna betaal je maandelijks 20 euro als je één plusbaasje hebt. Dit is o.a. voor de verzekering van je huisdier en je plusbaasje. Ook de opvolging en de uitstapjes vallen hieronder. Stel je voor: een groep 55-plussers die met trots foto’s aan elkaar laten zien van hun plusdier. Wat wil je nog meer?

‘In het begin lijkt het bedrag van 75 euro veel, maar op lange termijn is het echt weinig. Ik ben op zoek gegaan naar een plusbaasje omdat ik het een mooi project vindt. Nu maakt het niet alleen mijn hond gelukkig, maar ook het plusbaasje’, vertelt baasje Emily.
Baasje Yentl beaamt dit: ‘Ik vond het spannend om dit bedrag te spenderen zonder zekerheid te hebben. Maar daarnaast geef je in je leven zoveel geld uit aan dingen waar je niets aan hebt. Je maakt een sprong in het ongewisse, maar dat doe je vaker in je leven. Het is gewoon een heel mooi project en daarom heb ik de 75 euro betaald. Eigenlijk krijg je er zoveel voor terug. Ik ben op zoek gegaan naar een plusbaasje omdat ik een beetje hopeloos was. Ik vond het zo erg dat George heel de dag alleen zat als ik ging werken. Dan durfde ik geen andere dingen meer te doen zoals bv. ’s avonds te gaan sporten. Nu ga ik met een gerust gevoel eens weg. George geniet ervan en het plusbaasje ook’, aldus baasje Yentl.

Heb jij een beperkt inkomen? En een verhoogde tegemoetkoming? - Deze laatste is als de code op het kleefbriefje van je mutualiteit eindigt op een ‘1’. Je vindt het onderaan op het klevertje. - We helpen je dan graag door deze eenmalige gift te laten vallen. Wat moet je doen? Je stuurt ons gewoon een (kopie van je) kleefbriefje. Dit is een sociaal project en zo willen we er voor zorgen dat ook jij geniet van deze projecten.

Voor jou doen we het nodige

Maak je geen zorgen als je iets langer moet wachten op een plusbaasje. We zijn je zeker niet vergeten. Soms hangt het van buurt tot buurt af voor we jouw ideale match vinden. Zo willen je o.a. graag koppelen met iemand uit je eigen buurt. We stoppen pas als jij en je huisdier gelukkig zijn. Kortom, we doen dus ons uiterste best voor jou!

Baasje Lien legt uit: ‘Ik heb nu ongeveer 10 maanden (mede door de Corona-crisis) gewacht op een nieuw plusbaasje. Daarvoor had ik al een plusbaasje, maar zij verhuisde helaas. Dit vond ik heel spijtig want mijn hond Pippa was altijd enorm gelukkig als ze haar zag. Ik wist dat AAP een nieuw plusbaasje zocht en dat ook blijven doen. Pippa heeft nu een nieuw plusbaasje en als hij er is, gaat haar staartje direct te keer. Het is fijn om te zien dat zowel je huisdier als het plusbaasje er gelukkig van worden.’

Tevredenheid baasjes 2019

Alle baasjes waren zeer tevreden over de samenwerking met AAP vorig jaar in 2019. Wist je dat ze gemiddeld een 8 op 10 gaven?

Baasje Nic bevestigt dit: ‘De samenwerking met AAP ervaar ik enorm positief. De communicatie is in één woord gewoon top en ze hebben mij ook snel geholpen.’

Het project Aallez gaven ze ook gemiddeld een 8/10.

‘Het plusbaasje gaat 3x per week wandelen met onze hond Fanny. Het stelt je gerust dat je hond extra aandacht en beweging krijgt als je moet gaan werken. Voor ons is het ook fijn want Fanny is nadien veel rustiger en blijer’, aldus baasje Hilde.

Wil je graag meer te weten komen over ons beestige project Aallez? Of heb je een vraag? Sta niet voor AAP en contacteer ons via info@aapvzw.be of bel ons op 03 887 72 21!

We helpen je maar wat graag verder!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP