• Heb jij al een kerstcadeau voor je huisdier?

Heb jij al een kerstcadeau voor je huisdier?

[ 11-12-2019 ]

Kerstmis komt eraan, en in die tijd van het jaar is er niets leuker dan cadeautjes te kopen voor elkaar. Bij AAP ligt er elk jaar voor onze huisdieren iets onder de kerstboom, bij jullie ook? Want net zoals jij houden onze huisdieren ook van een verrassing tijdens de feestdagen!

De vraag is natuurlijk steeds: wat moet ik kopen? Want een overzicht houden in de ontelbare spullen voor je dier is, laten we eerlijk zijn, nogal een opgave.

Wel, wij helpen je graag een handje en zetten onze favorieten voor honden en katten op een rijtje. Gelukkig kun je er alvast zeker van zijn dat je dier blij zal zijn met zijn cadeautje. Zeker als je hun cadeau op een leuke manier inpakt!

Hier onze all time favourites qua speeltjes. Zo kan je hond ze mee uitpakken of heeft je kat al speelplezier op voorhand met de lintjes en anders zaken die je op cadeau kan plakken ;)

1. Knuffels met piepspeeltjes

Oké, als je het type hond in huis hebt dat zorgt dat dit speeltje piept, en met een zeker frequentie blijft piepen, word je knetter, maar met de feestdagen hebben we dit toch voor elkaar over niet? Ook weten we dat deze knuffels niet overal even lang leven maar de Huggle Hounds zijn anders. Deze hebben geen externe naden waardoor de slopers het iets moeilijker hebben dus meer knuffelplezier verzekerd.

2. Veiligheid voor alles

Nu de dagen korter zijn maar we toch ’s avonds uit onze warme zetel moeten komen om de hond uit te laten, is het wel fijn als je dier zichtbaar is. Zo is je hond ook veilig onderweg. De lichtjes van Orbiloc vinden wij fantastisch. Zijn zijn op 5000 meter te zien, waterdicht en gaan lang mee. Dus zo wordt wandelen in bijvoorbeeld een stad niet alleen leuk maar ook veilig. Wat het extra tof maakt, is dat er andere kleurtjes zijn dan de standaard die je kan kopen in de meeste zaken. Zo kan je je hond ook direct uit een groep halen mocht je met meer honden op wandel zijn.

3. Knuffelvis

Het is niet omdat ze niet uren op een bal lopen te kauwen zoals die rare andere viervoeters dat katten niet graag spelen. De uitdaging blijft om voldoende afwisseling in het spel te steken. Dit kan op verschillende manieren en geur is daar een van. De knuffelvis van Tabby Tiger is hierop voorzien. In zijn buik zit een rits waar je gedroogde kruiden in kan doen. Zo kan je gaan variëren met verschillende geuren of je kiest gewoon de favoriete geur van je kat. Een ding is zeker, je vis blijft op deze manier steeds ‘vers’!

4. Een doos alsjeblieft

Katten en kartonnen dozen, het is wat. Dus wat als je nu eens een mooi exemplaar cadeau geeft? Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. De cat tipi is zo’n exemplaar waar wij spontaan van gaan spinnen. Voor de kat heeft het alles wat een kattenhartje verlangt en het staat ook nog eens heel leuk in je huis.

Maar misschien wil jij wel juist dat extraatje meer geven?

5. Hondenbier

Van belgische oorspong en met veel liefde gemaakt: hondenbier van Snuffle! Want zeg nu zelf, wat is er beter dan ontspannen met een biertje… samen met je hond een biertje drinken natuurlijk. Uiteraard alcoholvrij voor je lieve viervoeter :)

6. Dog scratchpost

Want de uitspraak: als kat en hond komt toch ergens vandaag? Dus hoe leuk is een terrier scratchpost die je in de woonkamer kan zetten en waar je huistijger zich helemaal op uit kan leven? Door haar nagels te scherpen uiteraard want de scratchpost is een orginele krabpaal.

7. Surprise your pet

Voor zij die graag verrast worden heet Surprise Your Pet dé oplossing. Ze hebben honden en kattenboxen in kerstthema – of andere thema’s naargelang je wenst. Deze verrassingsdozen steken VOL met leuke spullen die je dan samen met je dier kan ontdekken. Leuk, verrassend én makkelijk: topcombinatie vonden wij!

Kriebelt het al om naar de winkel te hollen?

Wel misschien moet je eerst nog even wachten want, indien je samen met je hond meewandelt met onze challenge en een VIP wandeling aankoopt (wat ook kan zonder hond trouwens :)), dan krijg je een leuke, hele leuke korting bij Purfectdesign of Surprise your pet. Dus als jij ons helpt, dan helpen zij jullie op hun beurt met een kortingcode!

Veel shopplezier en alvast fijne feestdagen!

Nieuwsbrief

 

Help ons een dier het verschil te laten maken! Door AAP vzw te steunen kunnen we extra inzetten op de unieke mens-dier relatie.

AAP